Tabletcafé bij bieb Venray

Print
Tabletcafé bij bieb Venray

Afbeelding: INGimage

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

In de bibliotheek van Venray vindt op zaterdag 4 november onder de noemer Tablet Café een bijeenkomst plaats rond het gebruik van de tablet. Tijdens deze activiteit geven vrijwilligers van Seniorservice Venray uitleg, maar deelnemers kunnen ook elkaar helpen.

Het accent ligt op het uitwisselen van ervaringen, tips, trucs en informatie over apps. zo passeren onderwerpen als het installeren van apps, de registratie van de tablet en het gebruik van Whatsapp de revue. Ook tips voor de smartphone komen aan bod.

Het strekt tot aanbeveling met een volledig opgeladen apparaat te komen. Om nieuwe apps te kunnen installeren is het handig gebruikersnaam en wachtwoord mee te brengen.

De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.30 uur. Het tabletcafé is geen cursus of workshop, maar een samenzijn van enthousiaste gebruikers. Deelname is gratis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →