Ruilbeurs voor verzamelaars in Kessel-Eik

Print
Ruilbeurs voor verzamelaars in Kessel-Eik

Afbeelding: Getty Images

Kesseleik -

De Postzegel & Muntenvereniging Kessel houdt zondag 3 november een ruilbeurs in het gemeenschapshuis aan de Lindelaan in Kessel-Eik.

Behalve postzegels en munten, wordt in de gerenoveerde zaal een grote verscheidenheid aan ruilobjecten aangeboden. Zo kunnen verzamelaars op deze beurs ook kaarten, suikerzakjes, bidprentjes ruilen. Voor iedereen die objecten heeft om te ruilen zijn voldoende vrij te gebruiken plaatsen beschikbaar. De beurs is toegankelijk van 9.00 tot 12.00 uur. Voor informatie over het reserveren van tafels, tel. 077 465 2623.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen