Burgemeester Sjraar Cox reikt gemeentelijke onderscheiding uit aan Dick van der Lei uit Geleen

Print
Burgemeester Sjraar Cox reikt gemeentelijke onderscheiding uit aan Dick van der Lei uit Geleen

Afbeelding: De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Burgemeester Sjraar Cox reikte vrijdag 25 oktober een Speld van Verdienste uit aan Dick van der Lei tijdens de laatste live radio-uitzending ‘In Mooderstaal’ van Streekomroep Start in de Hanenhof in Geleen. Van der Lei ontving deze gemeentelijke onderscheiding als blijk van waardering voor zijn langdurige inzet als vrijwilliger.

Van der Lei is de grondlegger en presentator van het wekelijkse radioprogramma ‘In Mooderstaal’. Het muziekprogramma is gericht op dialectmuziek, gastoptredens en gedichten in dialect. Daarnaast heeft hij o.a. wekelijks het radioprogramma ‘Ouderenwijzer’ gepresenteerd. Een informatief programma voor de oudere luisteraar, met een verscheidenheid aan onderwerpen op medisch en maatschappelijk gebied.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →