Politie maakt jacht op ‘knappe’ inbreeksters in Sittard

Print
Politie maakt jacht op ‘knappe’ inbreeksters in Sittard

Afbeelding: ANP XTRA

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De politie in Sittard is naarstig op zoek naar twee vrouwelijke inbrekers die zaterdagmorgen rond half elf hun slag sloegen in een woning aan de Bernhardlaan in de wijk Stadspark

De dames, die de politie omschrijft als ‘knap, goed verzorgd en getint’ en van wie er een volgens buurtbewoners een handtasje droeg, drongen het huis binnen nadat de bewoners waren vertrokken.

De inbreeksters van naar schatting een jaar of twintig doorzochten de hele woning en sloegen met nog onbekende buit op de vlucht toen een buurman met zijn auto op de gemeenschappelijke oprit arriveerde.

De politie zette meteen een buurtonderzoek op touw en verspreidde korte tijd later een burgernetbericht, maar het tweetal is nog niet aangehouden. Buurtbewoners beschikken over videobeelden van het duo. Ook de voorbije dagen waren inbrekers in en rond Sittard actief. De politie houdt er rekening mee dat er momenteel een bende in Zuid-Limburg actief is.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →