Prijswinnaars Zonnebloemloterij Leudal bekend

Print
Prijswinnaars Zonnebloemloterij Leudal bekend

Dankzij de opbrengst van de loterij kunnen vrijwilligers bij de Zonnebloem nog meer doen om het leven voor mensen met een lichamelijke beperking een stukje aangenamer te maken. Afbeelding: INGimage

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen -

Onlangs heeft de trekking van de Zonnebloemloterij regio Leudal plaatsgevonden. Met de opbrengst kunnen de vele vrijwilligers van de Zonnebloem nog meer doen om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo kunnen ook zij volop van het leven genieten.

Vrijwilligers bij de Zonnebloem bezorgen mensen met een lichamelijke beperking op veel manieren bijzondere momenten. Met het doen van iets heel kleins kunnen ze al veel betekenen voor iemand anders. Dat kan op verschillende manieren: door een boswandeling te maken, samen te genieten van een lunch, een potje bingo, of een bezoek aan een tuincentrum. Bij de lokale afdelingen van de Zonnebloem wordt naast het afleggen van huisbezoeken van alles georganiseerd. In bijna elke plaats zijn er vrijwilligers actief, die samen met de deelnemers kijken naar de behoeften en mogelijkheden.

De uitslag is van de loterij is te raadplegen via de website. Bellen met de uitslagenlijn kan ook: 0900-0633 (€ 0,35 per minuut).

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →