Doden uit Groningse bioscoop gehaald, nog veel vragen over toedracht

Print
Doden uit Groningse bioscoop gehaald, nog veel vragen over toedracht

Afbeelding: ANP

De twee dode mensen die zaterdag in de Pathé-bioscoop in Groningen zijn gevonden, zijn uit het pand gehaald en overgebracht naar een mortuarium, meldt de politie.

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt, omdat sommige familieleden niet zijn ingelicht, aldus de politie. De politie gaat uit van een misdrijf.

Lees ook: Twee lichamen gevonden in Groningse bioscoop

Het is nog niet duidelijk wat zich in het bioscoopcomplex aan het Gedempte Zuiderdiep heeft afgespeeld. Het politie-onderzoek naar de toedracht duurt voort. De politie wil in verband met het onderzoek niet meer informatie kwijt. Het is nog niet duidelijk of de dode mensen medewerkers waren of bezoekers. Ook is nog niet bekendgemaakt waar precies de doden zijn gevonden in het complex.

De politie is een grootschalig onderzoek begonnen en vraagt getuigen zich te melden.

De Pathé-bioscoop in Groningen blijft ook zondag nog dicht. Ook zaterdag was het theater al dicht in verband met het onderzoek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen