Politie geeft naam en foto van verdachte in zaak bioscoopdoden

Print
Politie geeft naam en foto van verdachte in zaak bioscoopdoden

Afbeelding: Politie

De politie in Groningen is dringend op zoek naar de 33-jarige Ergün S. Hij wordt ervan verdacht twee personen om het leven te hebben gebracht in een bioscoop in Groningen.

De politie heeft ook een foto van de verdachte verspreid. Ook heeft de politie videostills verspreid van het moment dat de verdachte de bioscoop verlaat. De politie raadt af S. zelf direct te benaderen, maar direct de politie te bellen.

Lees ook: Doden uit Groningse bioscoop gehaald, nog veel vragen over toedracht

Het is onbekend waar S. momenteel verblijft. Daarom is een recente politiefoto en zijn identiteit vrijgegeven.

Ergün S. is 1.72 lang en heeft donker haar dat aan de zijkanten opgeschoren is en draagt een baard. Hij droeg op het moment van het verlaten van de bioscoop laarzen, een grijze rugtas, donkere kleding met een opvallend patroon op zijn trui en broek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen