Auto ramt stoplicht: drie gewonden in Gulpen

Print
Auto ramt stoplicht: drie gewonden in Gulpen

Afbeelding: Track 88

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

Bij een verkeersongeluk in Gulpen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Ze zijn met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De drie zaten in een auto die op de Rijksweg tegen een stoplicht botste. De brandweer moest de auto openknippen om twee van de drie inzittenden te bevrijden.

De oorzaak van het ongeluk, dat tegen 22:00 uur gebeurde, is nog niet bekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen