Kunst met een verhaal van medemensen met NAH

Print
Kunst met een verhaal van medemensen met NAH
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Vier kunstenaars exposeren van vrijdag 1 november tot en met zaterdag 30 november in de stadsbieb van Venlo. Onder de noemer Kunst-Zinnig-Brein tonen ze hun creaties-met-een-verhaal aan het grote publiek, als medemensen die na Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) creatief aan de slag gingen. Hun boodschap: wat vertelt kunst over NAH en het brein.

De deelnemers geven in hun kunstwerken expressie aan de impact van NAH op hun dagelijks leven. NAH kan het gevolg zijn van een whiplash door een auto-ongeluk, een hersenschudding na een val van een paard, nekletsel na een bedrijfsongeval of het getroffen zijn door meerdere tia’s. Op diverse momenten vinden tijdens de openingstijden van de expositie ook meet & greet koffiemomenten met de kunstenaars plaats in de aangrenzende horecagelegenheid STEK.

Bezichtigen kan gratis tijdens de openingsuren van de stadsbibliotheek, van 9.00 tot 17.00 uur aan de Begijnengang 2 in Venlo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen