Vijfde editie Trailrun Weert

Print
Vijfde editie Trailrun Weert

Schrijf tijdig in voor de Trailrun. Afbeelding: Otto Plantema

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospeldijk / Nederweert -

Atletiekvereniging Weert houdt op zondag 10 november in het Weerterbos voor de vijfde keer de Trailrun Weert.

Bij het loopevenement rondom de Daatjeshoeve wordt gelopen in een natuurrijke omgeving met beekjes en zandvlakten. De routes gaan over goed beloopbare paden en zijn volledig bewegwijzerd. Daardoor is dit evenement geschikt voor de beginnende hardloper, maar ook voor de gevorderde wedstrijdloper. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 6, 10, 15, 20 of 30 kilometer. Voorinschrijving is tot 5 november mogelijk via www.inschrijven.nl. Na-inschrijving kan tot een half uur vóór de start bij De Daatjeshoeve aan de Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. De Trailrun Weert start om 10.00 uur, de starttijden per afstand en verdere informatie zijn te vinden bij de evenementenpagina ‘Trailrun Weert’ op Facebook of via de website van de Atletiekvereniging Weert.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen