Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Roggelse souschef in de prijzen met een puree van knolselderij en witte chocolade

Roggelse souschef in de prijzen met een puree van knolselderij en witte chocolade

Yannicy Seuren won het Glazen Kalf 2019 vooral dankzij de puree met de verrassende combinatie van knolselderij en witte chocolade. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Roggel / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Uiteraard stond kalfsvlees prominent in de schijnwerpers tijdens de kookwedstrijd om het Glazen Kalf 2019. Maar het was zijn puree van knolselderij en witte chocolade waar Yannicy Seuren écht mee scoorde.