Blaasmuziek

Mooie scores voor Limburgse korpsen na concours

Print
Mooie scores voor Limburgse korpsen na concours

Afbeelding: LBM

Maasbree / Maastricht / Itteren / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Elsloo / Herten / Valkenburg -

Na het tweede wedstrijdweekeinde van de Limburgse Bond Muziekgezelschappen in Theater De Oranjerie in Roermond zijn de punten geteld en de winnaars bekend van de jaarlijkse Concertconcoursen.

Na twee wedstrijdweekeinden zien de scores voor de Limburgse korpsen bij het afgelopen concours van de Limburgse Bond Muziekgezelschappen er als volgt uit:

Fanfare St.-Aldegondis - Maasbree (4de divisie) ging met een totaal van 85,58 punten naar huis, dat betekent een 1ste prijs met promotie.

De Kon. Erkende Harmonie Amicitia - Banholt (3de divisie) bracht 87,08 punten mee naar Zuid-Limburg en dat is goed voor een 1ste prijs met promotie.

Harmonie St.-Michaël - Heugem-Maastricht (3de divisie) scoorde in totaal 85,08, ook een 1ste prijs met promotie.

Harmonie De Vriendenkring -Well (3de divisie) mocht maar liefst 91,25 punten op de eindlijst noteren en dat is goed voor een 1ste prijs met promotie en lof.

Brass Band Merum - Herten-Merum (1ste divisie) scoorde een eindgemiddelde van 84,58, dat betekent een 1ste prijs.

Harmonie Amicitia - Vilt-Valkenburg (3de divisie) behaalde in totaal 91,08, dat is goed voor een 1ste prijs met promotie en lof.

De Belgische muzikanten van de K.H. St.-Cecilia - Hoeselt (B) (2de divisie) noteerden in totaal 87,08 op de eindlijst en dat is een 1ste prijs met promotie.

MW Ons Genoegen - Oirlo (2de divisie) scoorde uiteindelijk 83,50, goed voor een 1ste prijs.

Fanfare De Maasgalm - Elsloo (1ste divisie) behaalde maar liefst 93,92 punten en dat leidde tot een 1ste prijs met lof.

Fanfare Sint Cecilia - Herten (1ste divisie) scoorde in totaal 86,67 punten, een 1ste prijs.

En tot slot Fanfare St.-Joseph - Pey-Echt (1ste divisie) noteerde een gemiddelde van 92,42 punten ook goed voor een 1ste prijs met lof.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen