Vollemaanwandeling

Ervaar de natuur in de duisternis

Print
Ervaar de natuur in de duisternis

De vollemaanwandeling start zaterdagavond 9 november in Afferden. Afbeelding: Peter Thönnissen

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

Ook in de duisternis is er veel te zien, meer dan je denkt. Jongeren die daar niet van overtuigd zijn, kunnen op zaterdag 9 november vanuit Afferden deelnemen aan de Vollemaanwandeling die geleid wordt door gidsen van Nationaal Park De Maasduinen.

Ogen wennen snel aan de nacht en dan is er opvallend genoeg nog veel te zien zoals het silhouet van een rund. Onze andere zintuigen staan ook op scherp waardoor geluiden van bijvoorbeeld de bosuil goed gehoord worden, en een geur snel opgepikt wordt. Bij een overdekte stookplaats kunnen de deelnemers zich warmen aan een vuur. De circa twee uur durende Vollemaanwandeling start zaterdag 9 november om 19.30 uur Activiteitencentrum De Zevenboom aan de Kapelstraat 71 in Afferden. Deelname is gratis. Aanmelding is wel vereist, en kan via telefoonnummer 06-20510601.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen