Los moord op Horsters kasteel op

Print
Los moord op Horsters kasteel op

Wie ontmaskert de dader tijdens het moorddiner op het kasteel Huys ter Horst? Afbeelding: Huys ter Horst

Horst -

Op kasteel Huys ter Horst heeft onlangs een moord plaatsgevonden. Speurneuzen kunnen tijdens een driegangendiner mee zoeken naar de dader. Het moorddiner vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 (vanaf 18.30 uur) en zondag 17 november (vanaf 17.30 uur) op de locatie Huys ter Horst aan de Kasteellaan 2 in Horst.

Tussen de gangen door ontvangen de dinergasten allerlei informatie van de middeleeuwse kasteelbewoners aan de hand van een toneelspel. Door het verzamelen van de juiste informatie kan op het einde van de avond de juiste dader ontmaskerd worden. Ten tijde van de moord waren enkele tientallen burgers te gast bij de kasteelheer. Net op deze avond wilde de kasteelheer een traditie van zijn vader in ere herstellen door burgers uit te nodigen voor een avondmaal. Hoewel de gasten alsnog genoten van het diner, kreeg de avond door het gebeuren een heel andere wending. Dit vormen de ingrediënten van de nieuwste activiteit op kasteel Huys ter Horst. Na de escape/battleroom en escape de ruïne, komen de vrijwilligers van Huys ter Horst nu met een moorddiner. Meer informatie en/of opgave voor het moorddiner kan via moorddiner@kasteelhuysterhorst.nl of kijk op de Facebookpagina van Kasteel Huys ter Horst.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →