Speculaasactie voor ‘Mama België’ door leerlingen Citaverde College in Horst

Print
Speculaasactie voor ‘Mama België’ door leerlingen Citaverde College in Horst

Mede door het kopen van een pakje speculaas kan Mama België kinderen helpen uit kansarme gezinnen. Afbeelding: Stichting Nativitas

Horst -

Onder het motto ‘red een kind met speculaas en verwen u zelf met Sinterklaas’ komen leerlingen van het Citaverde College in Horst langs de deur met pakken speculaas. De opbrengst is voor Mama België, een ontwikkelingswerkster die al 45 jaar op het afgelegen Indonesische eiland Flores kinderen opvangt en helpt.

Het is inmiddels twintig jaar geleden dat de Stichting Nativitas en het Citaverde College in Horst de handen ineen sloegen om Mama België te helpen. Zij vangt (tijdelijk) probleemkinderen uit arme en kansloze gezinnen op. Na het oplossen van de problemen worden de kinderen weer zo snel mogelijk in hun eigen omgeving teruggeplaatst. Dankzij hulp, zoals onder andere de speculaasactie, heeft zij al bijna vijfduizend kinderen een menswaardig bestaan gegeven. Het is ook mogelijk om een pak speculaas te kopen via Stichting Nativitas, tel. (077) 398 34 93.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen