Obbicht krijgt evenementenjaarkalender

Print
Obbicht krijgt evenementenjaarkalender

Afbeelding: Ermindo Armino

Obbicht -

Dorpsplatform Obbicht wil in 2020 een nieuwe jaarkalender maken waarin alle evenementen in Obbicht zijn opgenomen.

Daarvoor vraagt het platform om input van alle verenigingen en stichtingen in het dorp. De eerste stappen voor een jaarkalender werden dit jaar genomen. Door alle evenementen - voornamelijk activiteiten die openbaar zijn, vrij toegankelijk of waar publiek gewenst is - te bundelen, moet meer onderlinge afstemming kunnen plaatsvinden. Zo kan bijvoorbeeld voorkomen worden dat collectes van verschillende verenigingen op hetzelfde moment plaatsvinden.

Eind van het jaar wordt de Nieuwsbrief met de kalender door het dorpsplatform huis aan huis verspreid en komt de jaarkalender op verschillende websites te staan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen