Zangeres Noémi Schröder te gast op Kasteel Aerwinkel

Print
Zangeres Noémi Schröder te gast op Kasteel Aerwinkel

Noémi Schröder zingt Franse en Duitse chansons. Afbeelding: Stichting Cultureel Aerwinkel

Posterholt -

De Duitse zangeres Noémi Schröder zingt op zondag 17 november op Kasteel Aerwinkel aan de Aerwinkelsallee 1 in Posterholt Franse en Duitse chansons. Het concert van Stichting Cultureel Aerwinkel begint om 14.00 uur.

Noémi Schröder (1977) studeerde van 1997 tot 1999 aan de Hochschule des Saarlandes für Musik und Theater in Saarbrücken. Vanaf 2000 vervolgde ze haar opleiding aan de Robert-Schumann-Hochschule in Düsseldorf, waar ze in 2004 haar diploma in ontvangst mocht nemen. Ze zong in 2003-2004, nog tijdens haar studie, als gast bij de Deutsche Opera am Rhein in Düsseldorf. Daarna volgden diverse muzikale rollen, onder meer bij gezelschappen in Stuttgart en Berlijn. In 2004 vertolkte ze bijvoorbeeld de rol van Christine in de Phantom of the Opera. Later was ze Eliza in My Fair Lady, Senta in The Flying Dutchman en Ariadne in de musical Inselkomödie van Rolf Hochhuth. In 2013 speelde ze Sonya in Z – The Musical of Zorro tijdens de Clingenburg Festspielen. Sinds 2011 maakt Noémi Schröder deel uit van het Ensemble van Theater an der Luegallee in Düsseldorf, waar ze komedies en revues speelt, en van het Ensemble van Theater Kontra – Punkt. Daarnaast treedt ze op met Duo Petit Sourire (met Markus Wentz) en als Savoir Vivre! (met Klaus Klaas). Ze is ook de frontvrouw van de Franse chansonband Noémi Schröder et Les Ricochets.

Kaarten voor het concert kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Kaarten zijn online te koop en aan de deur. Reserveren van kaarten is mogelijk via tel. 06-21924702 en reserveren@cultureelaerwinkel.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen