Toverland verbreekt eigen bezoekersrecord

Print
Toverland verbreekt eigen bezoekersrecord

Halloween in Toverland Afbeelding: Laurens Eggen

Sevenum -

Afgelopen zaterdag griezelden ruim 14.000 bezoekers tijdens de Halloween Nights in Toverland. Nog nooit verwelkomde het Limburgse attractiepark in één dag tijd zo veel bezoekers.

Dat bevestigt Toverland tegenover de website Looopings. Het vorige record dateert van precies een jaar geleden en werd ook tijdens Halloween gevestigd. Volgens het pretpark wordt het evenement steeds populairder.

Halloween Nights Toverland. Video: De Limburger

Honderd acteurs

Dit jaar vierde Toverland Halloween van 12 tot en met 27 oktober. Er waren spookhuizen, een doolhof, heksenbos en honderd uitgedoste acteurs die bezoekers de stuipen op het lijf joegen. Komende zondag sluit het zomerseizoen. In de wintermaanden is een beperkt deel van het familiepark open.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen