Liefde thema tweede editie Vastelaovend Veuraan in Steyl

Print
Liefde thema tweede editie Vastelaovend Veuraan in Steyl

Belevingstheater in de voormalige kerk van Steyl. Afbeelding: VV de Kaetelaers

Steyl -

De theatervoorstelling Vastelaovend VEURaan krijgt na het succes van de eerste editie een vervolg in 2020.

Ook deze keer bieden de Kaetelaers middagvullend belevingstheater in het Limburgs Schutterijmuseum, dat sinds enkele jaren is gehuisvest in de voormalige Rochuskerk. Waar vorig jaar patroonheilige Rochus een heuse ‘clash’ uitvocht met een Steylers Duuvelke, zal ditmaal de liefde centraal staan. De titel van de tweede editie op zondag 12 januari is daarom iets aangepast: VasteLOVEnd VEURaan.

De organiserende carnavalsvereniging heeft de muzikale hoofdrol ditmaal toebedeeld aan Jocus Hofkepél. Enkele optredende artiesten zijn Ron Dings en de Venlose singer-songwriter Linda Zijlmans. Naast zang en muziek is er ook weer ruimte voor humor in de vorm van sketches. Zo zal Hu’Hum op klassieke wijze de leefde voor humor en muziek tot uiting brengen.

Kaarten à 22 euro zijn vanaf 11 november verkrijgbaar via www.kaetelaers.nl en bij Drankenhandel Teeuwen (Tegelen), café Quatre Bras (Steyl) en Mark Rietra Haarsnijders (Venlo).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen