Linthorst in de basis bij VVV tegen Groene Ster

Print
Linthorst in de basis bij VVV tegen Groene Ster

Linthorst werd tegen Fortuna na een half uur gewisseld Afbeelding: Pro Shots -Joep Leenen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Heerlen / Hoensbroek -

Evert Linthorst staat woensdagavond (19.45 uur) in de bekerwedstrijd tegen Groene Ster gewoon in de basis. De 19-jarige middenvelder van VVV werd afgelopen zaterdag na een half uur gewisseld in de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Trainer Robert Maaskant heeft inmiddels gesproken met Linthorst over die wissel. ,,Evert zat niet in de wedstrijd. Daarom wisselde ik hem. We hebben daar over gepraat en hij was het met me eens. Meer is het niet. Of je nu 19 of 29 bent, in het eerste elftal van VVV worden keuzes gemaakt op basis van professionaliteit’’, aldus Maaskant die een aantal spelers rust geeft zoals doelman Thorsten Kirschbaum en Lee Cattermole. ,,Die spelen inderdaad niet, maar wij benaderen Groene Ster zoals iedere tegenstander. We hebben ze een aantal keren bekeken en geanalyseerd.’’ Roel Janssen en John Yeboah zijn nog altijd geblesseerd.

Lees ook: Vijf duels op rij verloren en tegendoelpunten vliegen VVV om de oren: wat moet er veranderen?

Vermoedelijke opstelling: Van Crooij; Pachonik, Röseler, Schäfer, Scheimann; Post, Linthorst, Neudecker; Opoku, Soriano en Sinclair.

Luister ook naar de laatste aflevering van de voetbalpodcast:

Hessel Meijer praat met Korotaev | Voetbalpodcast #30. Video: De Limburger