Stichting voor elkaar Beek Stein start actie voor mensen onder armoedegrens

Print
Stichting voor elkaar Beek Stein start actie voor mensen onder armoedegrens

Afbeelding: Nationale Postcode Loterij

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Stichting voor elkaar Beek Stein is een actie gestart met de cadeaukaarten die nu op de deurmat vallen bij deelnemers van de Nationale Postcode Loterij.

Bedoeling is om de kaart te schenken, zodat deze wordt besteed aan mensen die onder de armoedegrens leven en niet, nog niet, of niet meer bij de voedselbank terecht kunnen. „Helaas lukt het ons niet om deze mensen allemaal te helpen met een afdoende voedselpakket, en met deze kaarten kunnen we weer meer mensen helpen, en beter helpen”, schrijft de stichting op haar Facebookpagina. Daar staat ook waar contact op te nemen om de kaart in te leveren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen