Spik & Span te zien in Limburgs Sinterklaasjournaal

Print
Spik & Span te zien in Limburgs Sinterklaasjournaal

Afbeelding: Limburgs Sinterklaasjournaal

Susteren - Het Limburgs Sinterklaasjournaal is terug. Met elf nieuwe afleveringen, een groot eindfeest en gastrollen v­oor onder andere Beppie, Big Benny en Spik & Span.

Het Limburgs Sinterklaasjournaal zal vanaf maandag 11 november op maandag, woensdag en vrijdag om 17 uur te zien zijn op 11 Limburgse zenders en op YouTube. Naast Beppie Kraft, Big Benny, Katja Henz en Cas van Heel Holland Bakt is er dus ook een rol weggelegd voor Spik & Span. 

Beppie als burgemeester 

In dit uitgebreid artikel wordt dieper ingegaan op de rollen van o.a. Spik & Span & Big Benny. Zo zal Beppie Kraft bijvoorbeeld te zien zijn als burgemeester. Ook wordt er gesproken met de initiatiefnemers en de samenwerking met diverse scholen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen