Beppie Kraft & Katja Henz te zien in Limburgs Sinterklaasjournaal

Print
Beppie Kraft & Katja Henz te zien in Limburgs Sinterklaasjournaal

Afbeelding: Limburgs Sinterklaasjournaal

Maastricht - Het Limburgs Sinterklaasjournaal is terug. Met elf nieuwe afleveringen, een groot eindfeest en gastrollen v­oor onder andere Beppie, Katja Henze, Big Benny en Spik & Span.

Het Limburgs Sinterklaasjournaal zal vanaf maandag 11 november op maandag, woensdag en vrijdag om 17 uur te zien zijn op 11 Limburgse zenders en op YouTube. Naast Big Benny, Cas van Heel Holland Bakt en Spik & Span is er dus ook een rol weggelegd voor Katja Henz en Beppie Kraft. 

Big Benny als rechercheur 

In dit uitgebreid artikel wordt dieper ingegaan op de rollen van o.a. Beppie Kraft en Katja Henz. Zo zal Big Benny bijvoorbeeld te zien zijn als rechercheur. Ook wordt er gesproken met de initiatiefnemers en de samenwerking met diverse scholen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen