Schrijfster Katja Kreukels promoot boek

Print
Schrijfster Katja Kreukels promoot boek

De kaft van het boek van Katja Kreukels. Afbeelding: Querido

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

Katja Kreukels (1974) uit Amsterdam bezoekt Parkstad om haar boek Mijn vader was priester te promoten dat eerder dit jaar verscheen.

Vrijdag wordt de journalist en cultuursocioloog om 16.00 uur in boekhandel Van der Velden Van Dam op de Promenade in Heerlen geïnterviewd door oud-journalist Wiel Beijer. Een dag later geeft ze van 13.00 tot 15.00 uur een lezing in de Petrus en Pauluskerk in Landgraaf.

In Mijn vader was priester gaat de schrijfster op zoek naar het priesterverleden van haar vader. Ze reist terug naar de tijd dat 95 procent van de Limburgse nog katholiek was.

Katja Kreukels werkt voor tijdschriften en kranten als Het Parool, nrc.next, Ons Amsterdam en Volzin. Ook produceerde ze reportages en achtergrondverhalen over verschillende religies en culturen in Nederland.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen