Inloopbijeenkomst over plan zonneweide bij Leunen

Print
Inloopbijeenkomst over plan zonneweide bij Leunen

Afbeelding: ANP

Leunen -

Solarcentury organiseert woensdag 6 november een inloopbijeenkomst over haar plan voor een zonneweide aan de Laagriebroekseweg bij Leunen.

De organisatie wil met omwonenden – zowel dichtbij als verder weg – in gesprek over haar voornemen om in een gebied van zo’n 25 hectare tussen de wegen Locht, Laagriebroekseweg en Beemdweg zonnepanelen te plaatsen. Naast het opwekken van duurzame energie wil Solarcentury het stuk landbouwgrond gaan gebruiken voor de opvang van water bij hevige regenval. Ook wil het bedrijf het waterschap meer ruimte geven voor het verbreden van de Oostrumsche beek.

De bijeenkomst vindt plaats in multifunctioneel centrum De Baank aan de Albionstraat in Leunen. Dat kan van 16.00 tot 20.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen