G-team Sportclub ’25 bezoekt Fortuna Sittard

Print
G-team Sportclub ’25 bezoekt Fortuna Sittard

Op naar Sittard. Afbeelding: Ermindo Armino

Bocholtz -

Het G-team van Sportclub’25 uit Bocholtz brengt zaterdag 9 november een bezoek aan de eredivisiewedstrijd Fortuna Sittard-ADO Den Haag.

Voor de 18e keer houdt Fortuna Sittard de G-vriendenwedstrijd. Een speciale gebeurtenis van de avond is dat Fortuna gaat samenwerken met Only Friends Limburg, een sportclub voor iedereen met een beperking en met de slogan ‘je bent goed zoals je bent’.

Met de organisatie van het Jan van Tilburg Toernooi heeft Sportclub’25 al intensief samengewerkt met deze nieuwe sportclub. Dat wordt op 9 november bevestigd met het feit dat het G-team van Sportclub’25 namens Only Friends Limburg penalty’s gaat schieten in de rust van de wedstrijd. Dit als een van de diverse activiteiten om de samenwerking tussen Fortuna Sittard en Only Friends officieel van start te laten gaan.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen