G-team Sportclub ’25 bezoekt Fortuna Sittard

Op naar Sittard. © Ermindo Armino

Het G-team van Sportclub’25 uit Bocholtz brengt zaterdag 9 november een bezoek aan de eredivisiewedstrijd Fortuna Sittard-ADO Den Haag.

Wil Wagenvoort

Voor de 18e keer houdt Fortuna Sittard de G-vriendenwedstrijd. Een speciale gebeurtenis van de avond is dat Fortuna gaat samenwerken met Only Friends Limburg, een sportclub voor iedereen met een beperking en met de slogan ‘je bent goed zoals je bent’.

Met de organisatie van het Jan van Tilburg Toernooi heeft Sportclub’25 al intensief samengewerkt met deze nieuwe sportclub. Dat wordt op 9 november bevestigd met het feit dat het G-team van Sportclub’25 namens Only Friends Limburg penalty’s gaat schieten in de rust van de wedstrijd. Dit als een van de diverse activiteiten om de samenwerking tussen Fortuna Sittard en Only Friends officieel van start te laten gaan.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal