G-team Sportclub ’25 bezoekt Fortuna Sittard

Print
G-team Sportclub ’25 bezoekt Fortuna Sittard

Op naar Sittard. Afbeelding: Ermindo Armino

Bocholtz -

Het G-team van Sportclub’25 uit Bocholtz brengt zaterdag 9 november een bezoek aan de eredivisiewedstrijd Fortuna Sittard-ADO Den Haag.

Voor de 18e keer houdt Fortuna Sittard de G-vriendenwedstrijd. Een speciale gebeurtenis van de avond is dat Fortuna gaat samenwerken met Only Friends Limburg, een sportclub voor iedereen met een beperking en met de slogan ‘je bent goed zoals je bent’.

Met de organisatie van het Jan van Tilburg Toernooi heeft Sportclub’25 al intensief samengewerkt met deze nieuwe sportclub. Dat wordt op 9 november bevestigd met het feit dat het G-team van Sportclub’25 namens Only Friends Limburg penalty’s gaat schieten in de rust van de wedstrijd. Dit als een van de diverse activiteiten om de samenwerking tussen Fortuna Sittard en Only Friends officieel van start te laten gaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen