Gesprek over ‘eindigheid’ in Sittards kerkje

Print
Gesprek over ‘eindigheid’ in Sittards kerkje

Afbeelding: Rob Oostwegel / archief De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

‘De eindigheid van het leven is één van de mooiste geschenken die we hebben gekregen’. Die stelling legt Ralf Smeets zondagmiddag op tafel.

De geestelijk verzorger in het Zuyderland ziekenhuis verzorgt de gesproken column tijdens Zin en Hapjes, een bijeenkomst in het Gruizenkerkje. Daar moet na de column het gesprek op gang komen rond het thema dat door de spreker is aangesneden. De bijeenkomst is elke eerste zondag van de maand vanaf 16.00 uur aan het Tempelplein in Sittard. In de kerk staan geen kerkbanken maar statafels.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen