Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek

Print
Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek

Afbeelding: Annemiek Mommers

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

Het jaarlijkse Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek vindt maandag plaats in Sittard. Bestuurders en technisch kader van alle sport- en beweegaanbieders uit de gemeenten Sittard-Geleen, Beekdaelen, Stein en Beek zijn hier aanwezig.

Het thema van het congres is ‘De actualiteiten van vandaag en de uitdagingen voor morgen’. Tijdens de plenaire opening wordt op een ludieke manier stilgestaan bij alle actualiteiten van de sportverenigingen anno 2019. Aansluitend staan verschillende workshops op het programma voor bestuurders en het technisch kader.

Workshops

De workshops zijn gericht op de uitdagingen voor morgen. Bestuurders hebben de keuze uit een workshop ‘creatief denken’ en een workshop ‘sportief besturen’. Technisch kaderleden kunnen kiezen uit de workshop ‘aangepast sporten, wat nu?’ en de workshop ‘stop pesten, nu!’.

Het Sport- en beweegcongres vindt plaats bij Fletcher Wellness Hotel in Sittard. De thema’s van de workshops én het volledige programma staat op www.ecsplore.nl. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen