Meer dan duizend gehaakte lapjes voor kerstbomenproject

Print
Meer dan duizend gehaakte lapjes voor kerstbomenproject

Aan lapjes geen gebrek. Afbeelding: Gemeente Simpelveld

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Veel mensen haken letterlijk en figuurlijk aan bij het kerstbomenproject van Simpelveld en zetten zich in voor een ander door samen een kerstboom te maken.

De opkomst is volgens de initiatiefnemers ‘overweldigend’. Uit verschillende hoeken van Nederland en zelfs van ver buiten de landsgrenzen zijn granny’s ontvangen. Inmiddels zijn al meer dan duizend gehaakte lapjes gemaakt.

Het frame van de grote kerstboom is inmiddels klaar. Dit is gemaakt door Relim (sociale werkplaats in Heerlen) en gesponsord door de gemeente Simpelveld. Dames zijn al vlijtig bezig met het verwerken van de granny’s om er een boom van te maken. Er komt zelfs een tweede, iets kleinere versie mede dankzij een gift van IBA (bewoners maken Parkstad).

Aanhaken? Dat kan op donderdag 7 november van 9.30 uur tot 11.30 uur in de Rode Beuk in Simpelveld.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen