Festival Vocallis

Prijzen voor zangduo

Print
Prijzen voor zangduo

De deelnemers aan de masterclass. Afbeelding: Festival Vocallis

Maastricht / Itteren -

Sopraan Ami Hewitt en pianiste Anna Michels hebben de Scando Vocallis Liedprijs 2019 gewonnen. Het duo kreeg de onderscheiding donderdag in Maastricht na afloop van het prestatieconcert van Festival Vocallis.

Na vier dagen een masterclass te hebben gevolgd traden alle deelnemende duo’s donderdag op voor een jury, die bestond uit zangeres en pedagoge Michaela Kaune en pianiste Abigail Richards. Zij kozen Hewitt en Michels uit als winnaars. Het tweetal mag volgend jaar optreden tijdens het Laureatenconcert van Festival Vocallis.

Het internationale evenement met concerten in diverse gemeenten van Zuid-Limburg duurt nog tot en met 10 november. Het thema dit jaar is ‘Vrouw’. Er worden muziekstukken ten gehore gebracht van vijftig vrouwelijke componisten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen