Ultee en Ramselaar appen al volop over wedstrijd Utrecht-Fortuna

Print
Ultee en Ramselaar appen al volop over wedstrijd Utrecht-Fortuna

Ultee na afloop van het duel met ADO. Afbeelding: Pro Shots/Joep Leenen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard is fit uit het bekerduel met ADO Den Haag gekomen. En dus kan de focus op Utrecht waar Sjors Ultee goede vriend Bart Ramselaar treft.

„Ja we appen al flink wat over en weer. Dan geeft hij aan dat hij wat verkouden is, dan laat ik hem weten dat hij maar even rustig aan moet doen”, lacht Ultee.

Lees ook: Isitan Gün: ‘Als een vrachtwagen mij vandaag aanrijdt, moet Fortuna gewoon door kunnen gaan’

Bijzondere wedstrijd

De trainer was negen jaar werkzaam voor FC Utrecht en woont in de stad. Niet zo gek dus dat het voor Ultee een bijzonder potje wordt zondag. En helemaal kansloos acht hij zijn ploeg niet. „Als je de spelers naast elkaar legt dan winnen zij die vergelijking natuurlijk, als zij op de toppen van hun kunnen spelen en wij ook, dan winnen we normaal gesproken ook niet. Maar als team zijn ze denk ik nog niet waar ze willen zijn. Als we ergens het verschil kunnen maken is het daar.”

Bovendien is Fortuna fit. Buiten de vaste geblesseerden kan Ultee over iedereen beschikken. Al lijkt het er niet op dat bijvoorbeeld Damascan en Carbonell al zullen beginnen. „Het zou heel raar zijn om spelers die net terug komen van een blessure op donderdag in de beker te laten spelen en dan drie dagen later weer. Bovendien hebben die andere jongens het de laatste weken gewoon goed gedaan.”

Vermoedelijke opstelling: Koselev, Passlack, Essers, Ninaj, Angha, Cox, Tekie, Smeets, Ciss, Diemers en Sambou.

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt Dat Schot - KDS #14. Video: De Limburger