Music for Freedom met harmonie en bigband in Beegden

Print
Music for Freedom met harmonie en bigband in Beegden

BigBandBeeg Afbeelding: BigBandBeeg

Beegden -

Harmonie Crescendo uit Beegden en BigBandBeeg uit Grevenbicht brengen op 16 november de muzikale voorstelling ‘Music for Freedom’.

Het eerste deel van deze avond in het kader van ‘Beegden Bevrijd!’ is een muzikale vertelling over de oorlogsjaren in Beegden. De klanken van de harmonie worden ondersteund met oorlogsherinneringen en beelden. Janne Sars (viool) en mezzosopraan Marjolein Heijltjes treden als solisten op.

Na de pauze speelt BigBandBeeg, voor deze gelegenheid aangevuld met zangeres Marjolein Heijltjes. Het repertoire van dit 20-koppige orkest varieert van lichte jazz tot pop en filmmuziek.

De voorstelling vindt plaats in gemeenschapshuis ’t Leuke en begint om 20.00 uur. Kaarten à 7,50 euro zijn te koop via ATEP – Beegden en via www.crescendo-beegden.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen