Twee gewonden door schietpartij en steekincident in en bij Nijmegen

Print
Twee gewonden door schietpartij en steekincident in en bij Nijmegen

De politie onderzoekt een auto bij de McDonald’s in Beuningen. Afbeelding: De Gelderlander/Persbureau Heitink

In Nijmegen heeft zich zaterdag een schietpartij voorgedaan en korte tijd later in Beuningen was er een steekincident.

Bij de incidenten zijn twee mensen gewond geraakt van wie een mogelijk ernstig. De twee gebeurtenissen hebben met elkaar te maken.

De schietpartij was op de parkeerplaats in de buurt van een kartingbaan in het westen van de stad. De politie weet dat een auto die bij de situatie betrokken was na de schietpartij naar het nabijgelegen Beuningen is gereden. Daar vond het steekincident plaats in de lokale McDonald’s .

In de zaak zijn vier verdachten, onder wie de twee gewonden. Een van de twee gewonden heeft zichzelf gemeld bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, dat daardoor ook is aangemerkt als plaats delict.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen