Visé klopt Lions in topper BENE-League

Print
Visé klopt Lions in topper BENE-League

Afbeelding: iStock

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handballers van OCI-Lions hebben de tweede nederlaag geleden in de BENE-League. De topper tegen Visé ging met 33-27 verloren.

Lions moest het doen zonder spelverdeler Joao Ramos. Dat kon in het begin prima worden opgevangen. Bij rust leidde de ploeg met 16-15, en na rust sloeg men een gaatje naar drie treffers.

Maar de vermoeidheid sloeg toe zonder veel wisselmogelijkheden en daar profiteerde Visé optimaal van. Lions zakte weg en kon vooral verdedigend geen vuist meer maken.

Lions staat door de nederlaag nog wel tweede, nu samen met Bevo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen