Meulewiekers Meterik vieren jubileum 5x11 met feestweekend

Print
Meulewiekers Meterik vieren jubileum 5x11 met feestweekend

Carnavalsvereniging De Meulewiekers bestaat 5x11 jaar. Afbeelding: Meulewiekers

Meterik -

Carnavalsvereniging de Meulewiekers uit Meterik viert in het weekeinde van 15, 16 en 17 november haar 55-jarig bestaan.

De festiviteiten beginnen op vrijdag met een speciaal programma voor de kinderen van basisschool Onder de Wieken in het teken van ‘circus’, het thema van het jubileumseizoen. ’s Avonds gaan de deuren van zaal de Meulewiek open voor Miëteriks Leave Live, een doorlopend muziekspektakel met bands, artiesten en DJ’s uit Meterik op twee podia.

Daags erna recipieert het jubilerende Jeugdcomité in zaal de Meulewiek. Aansluitend volgt een feestavond met optredens van de bands Net oet Bèd en Sjloetingstied en het duo Bjorn & Mieke.

De slotdag begint met een dorpsbrunch verzorgd wordt door ‘de Broajers’ en een carnavalslezing door Ger Gubbels. Later op de middag wordt het jubileumboek gepresenteerd in de kerk. Voor de jeugd is er een clinic van Davy Wijnands, gevolgd door een neonparty bij OJC Knor. Tot slot treden prins Tom en zijn adjudanten Job en Dré af. Meer informatie op www.demeulewiekers.nl en facebook.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →