Dubbele cupzege voor ijshockeyers Eaters

Print
Dubbele cupzege voor ijshockeyers Eaters

Afbeelding: iStock

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Microz Eaters weet waar het aan toe is: play-offs tegen Heerenveen om de bekerfinale te bereiken. De Geleners wonnen dit weekend twee keer in de cup en lijken klaar voor de BeNeliga.

Komende zaterdag start de BeNeliga voor Microz Eaters, dan komen de Bulldogs uit Luik op bezoek. De ploeg van Andy Tenbult toonde dit weekend aan steeds meer in vorm te raken. Het won eerst zaterdag met 4-8 in Zoetermeer en vanavond versloeg het Den Haag: 4-0. Beide duels waren onderdeel van de reguliere bekercompetitie.

De Geleners deden er alles aan om derde te worden in de cup maar door resultaten elders was dit na gisterenavond al niet meer mogelijk. Eaters eindigt als vierde en treft Heerenveen in de play-offs. Deze halve finale bestaat uit twee duels in het weekend voor kerst. De Friese koploper heeft thuisvoordeel en mag beslissen of het eerst uit of thuis wil beginnen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →