Intocht Sinterklaas in Maasbracht

Print
Intocht Sinterklaas in Maasbracht

Sinterklaas arriveert per ‘stoomboot’ in Maasbracht. Afbeelding: Intochtcomité Maasbracht

Maasbracht -

Sinterklaas komt naar Maasbracht. Net als andere jaren stapt hij na afloop van de landelijke intocht op zijn boot en vertrekt hij richting Maasbracht. De Goedheiligman arriveert zondag 17 november rond 14.30 in de haven van Maasbracht ter hoogte van de kruising Havenstraat-Wilhelminalaan.

De organisatie van de intocht zorgt voor warme drank en wafels. De opbrengst komt ten goede aan de intocht in Maasbracht. In Z.C. De Spil wacht de Sint en zijn Pieten nog een middagprogramma waarbij iedereen welkom is. Wie wil zien welke voorbereidingen de Sint en zijn Pieten treffen, kan de film ‘Sinterklaas en de nieuw Piet’ via de facebookpagina facebook.com/SinterklaasMaasbracht bekijken of via de website.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen