Gloednieuw seizoen Flikken Maastricht in januari te zien

Print
Gloednieuw seizoen Flikken Maastricht in januari te zien

Angela Schijf en Victor Reinier zijn Eva van Dongen en Floris Wolfs. Afbeelding: AvroTros

Goed nieuws voor fans van Flikken Maastricht: het veertiende seizoen van de populaire misdaadserie verschijnt 3 januari 2020 op de buis. Dat heeft AvroTros bekendgemaakt.

Trouwe kijkers van de serie bleven na het dertiende seizoen met heel wat vragen zitten. Zo was er onduidelijkheid over Eva van Dongen (Angela Schijf) en Wolfs (Victor Reinier) die uit hun functie waren gezet, maar wél de leden van het genootschap dat hun politiechef Mechels vermoord had, op de hielen zaten. Het duo wist een link met België te leggen, stal bewijsmateriaal, maar kon hun missie niet afronden door een onverwachte gebeurtenis.

Op vrijdagavond te zien

Zondag maakte de zender op sociale media bekend dat fans vanaf 3 januari 2020 weer iedere vrijdagavond om 20.35 uur kunnen afstemmen op hun favoriete serie. ‘Schrijf het in je agenda’, luidde het bijschrift.

Laatste seizoen?

In augustus werd gestart met de opnames van het veertiende seizoen. Vooralsnog is niet gepland dat de serie hierna stopt. „Het lijkt me vreselijk een ‘normaal’ seizoen te maken, met een cliffhanger, en dat we later horen dat dit het einde was. Dat wil ik echt niet.” Laat Victor Reinier aan RTL Boulevard weten

Nederlandse televisie-politieserie

Flikken Maastricht is een Nederlandse televisie-politieserie, waarvan de beelden grotendeels in Maastricht zijn opgenomen. Rechercheur Eva van Dongen en haar partner Floris Wolfs krijgen samen met hun collega’s in uniform te maken met chantagepraktijken, moord en doodslag, verdwijningen en drugszaken. Maar ook hun persoonlijke levens komen aan bod.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen