Koninklijke onderscheiding voor Joost Simons

Print
Koninklijke onderscheiding voor Joost Simons

In Reuver werd een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Joost Simons. Afbeelding: Luc Lodder

Reuver -

Joost Simons, vrijwillige brandweerman bij het korps Beesel-Reuver, is vrijdag onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de versierselen opgespeld door waarnemend burgemeester Wil Rutten tijdens de jaarlijkse bindingsavond van de brandweer in café Karé in Reuver.

Simons (43) werd onderscheiden vanwege zijn jarenlange inzet als repressief medewerker bij de brandweer. Hij werd op 1 mei 1997 aangesteld als vrijwilliger bij de brandweer en heeft momenteel de rang van Hoofdbrandwacht manschap B. In zijn rol zet hij zich al meer dan twintig jaar in voor de openbare veiligheid en inwoners van Beesel en omgeving. Een functie die hij 24 uur per dag, zeven dagen in de week bekleedt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen