Woodstock-tribute bij Muziekpodium Thalia

Pride & Joy laat in drie uur tijd de drie dagen van Woodstock herleven. © Paul Boonen

Vijftig jaar na dato herleeft het legendarische festival Woodstock in een kleine setting bij Muziekpodium Thalia aan de Grotestraat 28 in Baarlo. Op zaterdag 16 november speelt Pride & Joy een programma met nummers van diverse artiesten die op Woodstock hebben opgetreden.

Redactie

Drie dagen in drie uur. Denk aan the Who, Melanie en Janis, Crosby, Stills & Nash en Joe en Jimmy. Pride & Joy houdt ook de originele volgorde van de line-up aan. Het idee van een Woodstock-tribute is afkomstig van bandlid Paul Boonen. Hij is een liefhebber van muziek uit de periode eind jaren 60 en begin jaren 70. De band had al enkele Woodstock-nummers in het repertoire en heeft dit verder uitgebreid. Het kostte Boonen weinig overredingskracht om de vier andere bandleden enthousiast te maken voor een Woodstock revival. Tijdens de tribute speelt de band een paar nummers per artiest. Er komen ook akoestische nummers aan bod in het programma. Tussen de nummers door vertelt Boonen enkele anekdotes over de soms hachelijke situaties tijdens Woodstock. De entree bedraagt 5,- euro. Kaarten reserveren kan via slijterijvanbergen@gmail.com. De zaal gaat om 20.00 uur open.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal