Zes Limburgse titels voor Younique Maasbree

Print
Zes Limburgse titels voor Younique Maasbree

Het C team behaalde naast de Limburgse titel ook de titel Star of the Day. Afbeelding: Younique Maasbree

Maasbree -

Tijdens de Limburgse kampioenschappen majorette in Meijel zondag wist Younique Maasbree zes titels te veroveren. Hiermee heeft Younique zich rechtstreeks geplaatst voor het Nederlands kampioenschap dat in januari plaats vindt in Almere.

Jesse Muijsenberg behaalde de titel Limburgs Kampioen en daarnaast the best performance of the day. De tweede Limburgse titel was voor het C team, dat daarnaast ook de titel Star of the day kreeg uitgereikt. Uit handen van wethouder Paul Sanders ontvingen ze hiervoor de felicitaties en een mooie trofee. Naast deze titels werden Fenne van de Ven, Kate van de Meene, Karin Said en het duo Elise Dekker en Fleur Segers Limburgs kampioen in hun klasse. Verder wisten Eefje Janssen en Elise Dekker zilver te behalen in hun klasse.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen