Prinsenproclamatie bij de Bokkerieërs Gäöl

Print
Prinsenproclamatie bij de Bokkerieërs Gäöl

Afbeelding: De Limburger

Geulle -

De Bokkerieërs proclameren op zondag 17 november hun nieuwe prins(es) en nemen afscheid van prins Maurice 1e.

De dag begint om 10.15 uur met een H. Mis in de St. Martinuskerk, die in het dialect wordt uitgevoerd en die muzikaal wordt verzorgd door Fanfare St. Martinus en het Gäöls Mannen Koor. Rond de klok van 14.33 uur wordt door de raad van elf, vergezeld door hun dames gezamenlijk met zustervereniging de Bökskes, de Auwt prinsenvereniging De Veurgengers in de Harmoniezaal afscheid genomen van prins Maurice 1e. Om 15.11 uur zal dan de nieuwe heerser(es) of het prinsenpaar 2020 gepresenteerd worden. Aansluitend is er het ‘kennismakingsbal’. De entree is gratis.

Buuttegala

Op zaterdag 16 november wordt in Geulle het zevende ‘Grwat Gäöls Buuttegala’ gehouden. Het evenement met Dylano Driessens (jeugdkampioen 2019), Bas van Neer (kampioen 2019), Koen Verstappen, Helga Cornelissen, Theo Nellen en Ger Frenken start om 19.55 uur, zaal open om 19.00 uur en wordt gehouden in de Harmoniezaal aan de Hulserstraat. De entree bedraagt 11 euro. Kaarten te verkrijgen bij de leden van de raad van elf. Meer informatie via de website www.debokkerieers.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen