Nieuwe expositie bij Pop Up Galerie Nederweert

Te zien in Nederweert. © pop Up Galerie Nederweert

Pop Up Galerie Nederweert presenteert de 25e expositie. Op woensdag 20 november vindt in de voormalige supermarkt Jan Linders aan het Lambertushof in Nederweert om 19.30 uur de officiële opening plaats, muzikaal omlijst door Tom Janssen en Thimo Gijezen. De expositie biedt een grote variatie aan werken. Van draadstalen wezens, flessenvogels, vilten wandobjecten tot fotografie en meer.

redactie

Exposanten zijn Annelies Janssen, Bert Vangompel, Bianca van Londen, Camille Janssen, Frank Vanhooren, Huub Kuepers, Josephine Dekkers, Kunst en Ko, Nasim Farasati, Yvon Linders en Feuerkugel. In de Art Shop staat werk van onder andere voormalige exposanten. Ook is er een reeks boeken van lokale schrijvers te koop.

De Pop Up Galerie is gelegen aan Lambertushof 3 in Nederweert. Openingstijden: vrijdag, zaterdag, zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De expositie is te zien tot en met 19 januari. Meer informatie vind je hier.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal