Vogelshow en -markt in Helden-Dorp

Er worden bijna 150 vogels tentoongesteld. © Vogelvrienden Helden e.o.

Vogelvrienden Helden e.o. houdt in het weekeinde van 16 en 17 november haar jaarlijkse onderlinge vogeltentoonstelling. Op zondagmorgen is er tevens de maandelijkse vogelmarkt. Locatie is Dorpscentrum ‘Kerkeboske’, aan de Koeberg 3 in Helden-Dorp.

redactie

Dit jaar worden er bijna 150 vogels tentoongesteld in de categorieën kleurkanaries, vorm- en postuurkanaries, Europese cultuurvogels, hybriden en tropische vogels. Vrijdag 15 november worden de vogels ingebracht. Zaterdag 16 november zijn drie keurmeesters de hele dag in de weer om de vogels te beoordelen en om te bepalen welke vogels met de prijzen gaan strijken.

De vogelshow is op zaterdag 16 november van 19.30 tot 22.00 uur en zondag 17 november van 9.30 tot 12.30 uur geopend. Op zondag 17 november wordt van 9.30 tot 12.00 uur de maandelijkse vogelmarkt gehouden, waarbij vogels en vogelbenodigdheden te koop worden aangeboden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal