Wandelpad richting Wilhelminatoren Vaals afgesloten

Het Drielandenpunt. © JOHANNES TIMMERMANS

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) vervangt vanaf maandag 11 november de waterleiding langs het wandelpad richting het Drielandenpunt (vanaf de Viergrenzenweg tot aan restaurant De Bokkerijder). Tijdens de werkzaamheden is het bospad afgesloten voor alle gebruikers.

Jeroen Janssen

De werkzaamheden starten aan het wandelpad dat vanaf de Viergrenzenweg door het bos naar de Wilhelminatoren loopt. Via de parkeerplaats van de Wilhelminatoren en voetpad wordt er vervolgens gewerkt tot aan restaurant De Bokkerijder. Hiervoor wordt het asfalt van het wandelpad gedeeltelijk opengebroken, daarna zal er een sleuf worden gegraven en wordt een nieuwe waterleiding aangelegd. Na het aanvullen van de sleuf zal het opengebroken pad worden hersteld met betonklinkers.

Tijdens de werkzaamheden is het bospad afgesloten voor alle gebruikers. Er wordt een omleidingsroute aangegeven, zodat gebruikers van het pad een alternatieve mogelijkheid hebben om het gebied van het Drielandenpunt te bereiken. In het weekend is het pad wel te gebruiken. De werkzaamheden nemen ongeveer zes weken in beslag.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal