Elmah uit Heythuysen in finale van Ouderen Songfestival

Elmah tijdens haar optreden in de prefinale. © Ouderen Songfestival

Helma van Gorkum -artiestennaam ‘Elmah’- uit Heythuysen deed vorig jaar voor het eerst mee met het Ouderen Songfestival, het landelijke festival voor zangliefhebbers van 55 jaar en ouder. Ze bereikte toen de halve finale. Dit jaar heeft Elmah een plaats in de Grande Finale bemachtigd.

redactie

Zowel in de voorronde als in de prefinale die op 3 november plaatsvond in Theater de Speeldoos in Vught overtuigde ze de jury met haar interpretatie van ‘Liefde van later’. Op zaterdag 7 december mag Elmah ‘Liefde van later’ nogmaals vertolken. Op het podium van het DeLaMar Theater doet ze met 15 andere finalisten een gooi naar de vakjuryprijs. Alle finalisten worden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie van de Grande Finale van de 28e editie van het Ouderen Songfestival is in handen van Dolly Bellefleur.

Meer informatie vind je hier.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal