Politie doet oproep: van wie zijn deze sieraden?

© Politie Limburg

Politie Limburg heeft in september foto’s van sieraden vrijgegeven die mogelijk afkomstig waren van een inbraak of diefstal. In overleg met het OM heeft de politie dinsdag het beeld van een sieraad gedeeld waar een foto van twee personen in is verwerkt.

Redactie

In eerste instantie werd de foto niet gedeeld in verband met de privacy. Omdat de eigenaar zich nog niet heeft gemeld, worden de sieraden die betrekking hebben op paarden nogmaals openbaar gemaakt.

Volgens de politie zijn de sieraden in augustus bij een fouillering in Maastricht aangetroffen. Opvallend is een hangertje met een hartje. Op de voorkant is een foto van een man en vrouw gegraveerd. De achterkant is voorzien van een paardenhoofd met de naam Moonstar.

Door de beelden van de sieraden vrij te geven, hoopt de politie in contact te komen met de eigenaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal