Friture Kasteelhoeve viert jubileum met bijzondere jubileumsnack

Friture Kasteelhoeve vierde het 25-jarig jubileum. © Eigen foto

Friture Kasteelhoeve in Wittem vierde onlangs haar 25-jarige jubileum. Wethouder Guido Houben (Gemeente Gulpen-Wittem) nam de eerste jubileumsnack in ontvangst.

Jeroen Janssen

Friture Kasteelhoeve werd 25 jaar geleden gestart door Maria Roijen, vrouw van John Roijen. De familie Roijen is al generaties lang eigenaar van de kasteelhoeve en al die tijd hebben zij zelf hun aardappelen geteeld.

Wethouder Houben in zijn toespraak: “Wij hebben begrepen dat gasten van heinde en verre komen om hier van de zelf geteelde aardappelen te komen genieten. Ondernemers als de familie Roijen stralen precies uit wat wij als Cittaslow-gemeente willen uitstralen, onder andere op het gebied van streekproducten, gastvrijheid en het milieu.”

Na zijn toespraak nam wethouder Houben de allereerste jubileumsnack in ontvangst: een exclusief voor Friture Kasteelhoeve ontwikkelde frikandel met pinda kruidenketchup, tauge en gebakken uitjes.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal