Bekende namen luisteren derde editie Berger Boete Festijn op

Marleen Rutten is op 11 november van de partij in Sint Odiliënberg. © www.marleenrutten.nl

Met de derde editie van het Berger Boete Festijn wordt maandag 11 november het vastelaovendseizoen geopend in Sint Odiliënberg. Tussen 11.11 en 20.00 uur betreden tal van bekende Limburgse artiesten het podium.

Rob van Deurzen

Het Berger Boete Festijn is een initiatief van de uitbaters van café Le Carrefour Preuf & Proost. Het podium verrijst op de parkeerplaats naast het horeca-etablissement aan de Hoofdstraat 23 in Sint Odiliënberg, die voor deze gelegenheid wordt overdekt.

Het terrein van het Berger Boete Festijn gaat maandag om 10.00 uur open. Het programma begint om 11.11 uur. De hele dag door zijn er optredens van Limburgse artiesten. Zo betreden onder anderen Marleen Rutten, Spik en Span, Bjorn en Mieke, Erwin, Big Benny, Leste Aom en Marc en Erwin het podium. Tussen de optredens door zorgt DJ Kings voor de muziek.

Het Berger Boete festijn is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal